Nyhed

Emergenza Festival fejrer 20 års jubilæum

I det kommende år fejrer Emergenza jubilæum, hvor Odense tilføjes som ny koncertby, og deltagerne slipper for tilmeldingsgebyr

Emergenza Festival er Danmarks største musikkonkurrence, der hvert år giver landets upcoming bands muligheden for at bevise deres værd på spillesteder rundt om i Danmark.

I 2012 fylder Emergenza i Nordeuropa 20 år - en begivenhed, som fejres ved, at Odense tilskrives listen over koncertbyer, som allerede indeholder København og Aarhus. Derudover slipper alle deltagende bands for at betale tilmeldingsgebyr.

Emergenza afholdes i foråret på en række af landets mest populære spillesteder med indledende runder, semifinaler og finaler, hvor et professionelt dommerpanel udvælger vinderne af den danske finale, og i den nordiske finale afgøres det efterfølgende, hvilke nordiske vinderbands, der skal repræsentere Norden i den international finale på Taubertal Open Air-festivalen i Tyskland. Her er hovedpræmien en Europa-tour og en række promotion-tiltag, der koordineres, så de bedst muligt passer vinderbandet.

Festivalens danske arrangør Martin Jensen udtaler i en pressemeddelelse: "I løbet af de sidste år er populariteten og interessen for Emergenza Festival i Danmark vokset markant – både i branchen og blandt landets mange talentfulde bands. Det tager vi konsekvensen af, og i forbindelse med jubilæet udvider vi med Odense som ny koncertby, så endnu flere bands kan få mulighed for at komme ud at spille på landets bedste spillesteder og få den erfaring som kræves, hvis man vil videre med sit band."

Tilmelding foregår på www.emergenza-festival.dk.

Med tilskrivningen af Odense som koncertby bliver de nye samarbejdere Posten og Kansas City.

ANNONCE