Nyhed

Fair Fælled Festival er klar med fuldt program

Danmarks største festival for global retfærdighed afslører programmet for årets festival i Fælledparken i København

Mellemfolkeligt Samvirke inviterer til Fair Fælled Festival, som er Danmarks største festival for global retfærdighed. Det er en gratis tredages-festival, hvor alle interesserede inviteres til at samles i Fælledparken den 12.-14. august, hvor der vil være musik, mad og underholdning for alle aldre.

Musikprogrammet spænder vidt fra blandt andre Mzungu Kichaa til folk-rock bandet One-eyed Mule og det københavnske Rub'a'Dub Crew. Alle musikalske indslag stiller gratis op til festivalen, og overskuddet går til humanitære formål.

Jungle Jim og klovnen Pablo står for underholdningen til de mindste, der får deres helt eget område i Fælledparken. For de lidt større vil der i løbet af weekenden være debatter og oplæg, og man kan blandt andet komme til vælgermøde og høre, hvad forskellige politikeres holdninger er til verdens globale problemer, hvor de blandt andet vil tage fat i situationen i Østafrika med tørke og sult.

Med fair trade og økologi i fokus kan man blandt andet købe frokost hos Meyers Køkken. Og Estate Coffee inviterer til lyn-barista-kurser, hvor man kan lære, hvordan man laver en rigtig kop kaffe. 

Overskuddet fra årets Fair Fælled Festival går til ungdomsprojekter i Honduras og Nicaragua i Mellemamerika, der skal skabe alternativer til migration for fattige unge.

 

Derudover vil der til festivalen også være indsamlingsbøsser, hvor der samles penge ind til nødhjælpsarbejde i Kenya i Østafrika.
 
Du kan læse mere og se hele programmet på Mellemfolkeligt Samvirkes hjemmeside.
ANNONCE