Nyhed

Flip dansk hovednavn til Sensation

Den stort anlagte dj-event i Parken har fundet sit danske hovednavn

Lørdag den 29. oktober danner Parken i København for fjerde gang ramme om det stort anlagte Sensation-show, hvor førende internationale og danske dj's spiller op til et hvidklædt publikum på op mod 30.000 personer.

Arrangørerne har nu offentliggjort det danske hovednavn, nemlig Flip, og billetsalget til begivenheden er samtidig gået i gang.

Denne gang har Sensation temaet Innerspace. Innerspace-showet er bygget op omkring meditationens syv chakraer – syv stemninger, syv farver og syv scener. Arrangørerne fortæller selv i en pressemeddelelse: "Som natten skrider frem, tages publikum med på en energifyldt rejse til deres Innerspace, det indre rum, hvor alle forenes i nuet."

Vanen tro er Sensation spækket med spektakulære effekter i form af lysshow, dansere, røg med videre, og igen i år er publikum selv med til at forme showet. Denne gang med lange, bøjelige lysstave, der, med arrangørernes ord, "danner effektfulde bølger i menneskehavet mellem gigantiske åkander og vandsøjler. Luften fyldes af 170 bolde, der former sig omkring publikum og danner et nogle gange intimt, nogle gange storladent, fysisk rum."

Duncan Stutterheim, grundlægger af Sensation, udtaler:

"Sensation er i sin nye inkarnation mere overvældende end nogensinde. Festen i København er suverænt den største event på touren i forhold til antal indbyggere – og stemningen i Parken er altid fantastisk. Vurderet ud fra succesen og euforien ved premieren på Innerspace i Amsterdam i juli har det danske publikum en stor oplevelse og en fantastisk fest i vente."

Det danske hovednavn bliver som tidligere nævnt den danske dj Flip, der i flere år har været aktiv på den danske og europæiske scene, blandt andet har remixet for Jamie Woon, er hyppig gæst i P3's Unga Bunga og har hittet i dj-miljøet med sit og Def Jaguars nummer "This Sound", der er blevet spillet af dj's som Bob Sinclair, Armand van Helden, Fedde Le Grand, Swedish House Mafia, Roger Sanchez, Dirty South, Laurent Garnier og Layo & Bushwacka. Hans optræden i Parken bliver for hans hidtil største publikum.

"At spille til Sensation bliver mit livs hidtil største oplevelse. Det svarer til at få debut på landsholdet – og så med 30.000 tilskuere på hjemmebane", udtaler Flip begejstret.

Udover Flip gæster en række internationae stjerne-dj's Sensation, og lineuppet offentliggøres løbende.

Den danske arrangør Philip Agerbech udtaler, at showet i år bliver den hidtil største produktion af Sensation på dansk grund:
 
"Publikum har i deres feedback ønsket sig endnu mere show – og det har vi naturligvis lyttet til. Årets fest bliver derfor den hidtil største produktion med flere effekter end nogensinde. Det betyder desværre, at der bliver plads til lidt færre gæster, så der må forventes udsolgt lidt hurtigere end de tidligere år", fortæller Philip Agerbech og gør opmærksom på, at arrangørerne alle tre forrige år har kunnet melde udsolgt i ugen op til arrangementet.

Sensation Innerspace finder sted lørdag den 29. oktober i Parken i København. Dørene åbnes klokken 18.

Billetsalget er netop gået i gang via GAFFA Live.


Læs mere om Sensation på www.sensation.com eller www.facebook.com/Sensationscandinavia.


ANNONCE