Nyhed

Gillian Welch til Det Kongelige Teater

Til november får man muligheden for at opleve den amerikanske singer-songwriter, når hun giver koncert på Den Gamle Scene

Den albumaktuelle amerikanske Gillian Welch er tilbage med dansk koncert, som denne gang kan opleves i Det Kongelige Teater i Købehavn.

Sidst Welch gæstede Danmark var i 2007, hvor hun optrådte på Vega og leverede en koncert, der modtog fem-stjernet anmeldelse af GAFFAs Rasmus Kjær Kristiansen.

I juni måned udgav sangerinden sit femte album "The Harrow And The Harvest", som høstede en fem-stjernet anmeldelse og følgende ord fra GAFFAs Lars Löbner Jeppesen:


"... Parret får noget nær det optimale ud af et par guitarstrenge, en mundharpe eller banjo hist og her og et par klappende hænder og stampende fødder, som når der bliver spillet op til dans i "Six White Horses". Og så skal vi ikke glemme det sublime sammenspil mellem de harmoniske og højstemte stemmer, der henriver og bedårer i æteriske og hjerteskærende smukke sange". 

Welch og Rawlings debuterede tilbage i 1996 med albummet "Revival", som siden hen er blevet opfulgt af fire album, og altså senest "The Harrow And The Harvest" fra juni i år.

Gillian Welch og hendes musikalske partner og guitarist David Rawlings vil være at finde på den Gamle Scene i Det Kongelige Teater fredag den 4. november. 


Billetsalget starter på mandag den 29. august klokken 10, og billetter kan købes via Billetnet.

ANNONCE