Nyhed

Hanson irettesætter Kings Of Leon og Oasis

Oasis og Kings Of Leon har fået nogle faderlige råd af den ældste del af pop-brødre-trioen

Den ældste Hanson-bror, Isaac (th.), har videregivet et par visdomsord til Kings Of Leon med reference til Oasis. Grupper, der ligesom Hanson har nogle brødre i deres respektive lineupper.

Fornylig skrev vi her på GAFFA at Kings Of Leon har aflyst deres USA-turné fordi forsanger Caleb Followill har problemer med stemmebåndet og trænger til at slappe af.

Oasis-balladen skyldes blandt andet datidens dårlige scene-karma blandt medlemmerne, fordi de to brødre Liam og Noel Gallagher ikke altid kunne enes, hvilket også resulterede i, at storebror og guitarist Noel forlod Oasis i 2009.

I et interview med WENN håner Hanson musikere, som han mener opfører sig som fjolser, hvor han blandt andet henviser til Kings Of Leons' aflysning af deres USA-tour:

"Jeg har det svært ved musikere, der opfører sig som fjolser, fordi det gør mig gal. Hvis du som musiker rent faktisk kan leve af det, du laver, så niv dig selv i armen hver dag, for det forsvinder, hvis du ikke værdsætter det, og tilsidst falder dine fans fra".

Hanson fortsætter:

"Kings Of Leon bør passe på. De irriterer folk, og det kan de ikke blive ved med for længe. Efterhånden medfører deres bad boy-image, at deres fans ikke længere gider at komme til deres koncerter".

Og han tilføjer:

"Deres fans vil falde fra. Alle har deres dæmoner og udfordringer. Jeg kan selv være temperamentfuld, men man er nødt til at lære at kontrollere det, for dine fans er til stede, og de har ofte betalt mange penge for at se et show, og de bør få, hvad de fortjener".

Hvorefter Hanson sammenligner situationen med Oasis:

"Det var det samme, der skete for Oasis - at deres generelle opførsel og frygten for, at Noel ville blive sur og forlade bandet, gjorde det svært for deres fans at have det sjovt under en koncert".

Kings Of Leon har fornylig grinet af rygter omkring, at medlemmerne skulle have smidt Caled ud af bandet, og at Jared og Matt ville overtage den vokale del. "Hvordan finder folk på sådan noget vrøvl", har trommeslager Nathan twittet.

Hanson var i deres storhedstid i slutningen af 90'erne teenagere, men i dag er Isaac Hanson 30 år gammel og således to år ældre end Caleb Followill fra King Of Leon.

ANNONCE