Nyhed

Hør Red Hot Chili Peppers' nye album

På mandag udkommer det 10. studiealbum fra det californiske rockband, men allerede i dag kan hele albummet streames fra iTunes

På mandag den 29. august står Red Hot Chili Petters' 10. studiealbum "I'm With You" på hylderne. Men allerede nu kan albummet i sin fulde længde høres på iTunes som stream.

Ved samme lejlighed får man mulighed for at købe den nye single og forudbestille det Rick Rubin-producerede album, som altså udkommer på mandag.

Førstesinglen "The Adventures Of Rain Dance Maggie" har i løbet af de sidste par uger roteret flittigt på de danske radiostationer. Og fra i morgen onsdag, torsdag og fredag serverer P3 helt nye numre fra det californiske rockband.


Som vi tidligere har skrevet på GAFFA, indeholder det nye album efter sigende en anden lyd end tidligere. Dette skyldes blandt andet, at guitarist John Frusciante forlod bandet for to år siden. Han er efterfølgende blevet erstattet af Josh Klinghoffer, der sammen med bassist Flea har været i Afrika og hente inspiration til albummet. Desuden har Flea studeret musik, hvilket også har sat sit præg på pladen.

Albummet "I'm With You" udkommer den 29. august – dog først i USA dagen efter. Og denne dag, altså den 30. august, kan du tage en tur i biografen og opleve bandet fremføre alle numrene på albummet – samt udvalgte hits fra bagkataloget.

I Danmark drejer det sig om biografer i Aarhus, København og Lyngby.


Information om hvilke biografer kan findes her.

Den 14. oktober kan man opleve mændene bag en snart 30 år lang karriere, når de gæster Boxen i Herning.

Hvis du ikke allerede har opdaget det, kan du i GAFFAs augustnummer læse et stort interview med Red Hot Chili Peppers. Interviewet kan også læses online her.


ANNONCE