Nyhed

Keri Hilson besøger København

Det er første gang nogensinde, at den amerikanske r&b-sangerinde kan opleves på en dansk scene

Til oktober kan man for første gang på dansk scene opleve den amerikanske r&b-sangerinde Keri Hilson, når hun optræder i Amager Bio i København.

Den 28-årige Hilson har i sin tid udgivet to album og etableret sig som en af de mest markante kunstnere inden for genren. Hendes første studiealbum "In a Perfect World" fra 2009 toppede den amerikanske r&b og hiphop-hitliste med storsælgende hits som "Turnin Me On" og "Knock You Down", hvor sidstnævnte har både Ne-Yo og Kanye West inde over. Med sidstnævnte nummer blev Hilson også nomineret til to Grammys i kategorien Best New Artist og Best Collaboration.

Før solokarierren har Hilson været fast inventar af producer- og sangskriverholdet The Clutch, som står bag hits for blandt andre Timbaland, Britney Spears og Clara. Hendes personlige The Clutch-cv lyder på en række globale hits som blandt andet Pussycat Dolls' "Wait a Minute" og Britney Spears' "Gimme More". Hilsons pladeselskabschef er selveste Timbaland, som hun også har optrådt sammen med på hans solo-gennembrudshit "The Way I Are" fra 2007.


I 2010 udgav Keri Hilson sit andet album "No Boys Allowed", som har Nelly, Chris Brown og Timbaland med inde over.

Ifølge arrangørerne "venter der publikum en musikalsk lækkerbisken af de helt store, når Keri Hilson optræder med en perlerække af sine egne store internationale hits".

Den 4. oktober kan du opleve Keri Hilson i Amager Bio i København.


Billetter kan købes via GAFFA Live. Billetsalget starter fredag den 5. august.

ANNONCE