Nyhed

Kiss afslører albumtitel

De amerikanske hard-rock-legender afslører titlen på deres 20. studiealbum, der forventes på gaden i 2012

Kiss debuterede med deres selvbetitlede album i 1974. I 2009 udgav de amerikanske hard-rock-legender albummet "Sonic Boom", som blev deres første studie-udgivelse siden "Psycho Circus" fra 1998. Nu har bandet netop afsløret, at deres 20. studiealbum får titlen "Monster".

Selvom bandet stadig er i gang med indspilninger i studiet i Los Angeles, har de sammen med albumtitlen afsløret, at de er ved at planlægge en omfattende verdensturné, som vil rulles igang i 2012 og først afsluttes i 2013, skriver metalunderground.com.

Kiss' seneste studiealbum "Sonic Boom" modtog en fire-stjernet anmeldelse af GAFFAs Keld Rud, som blandt andet skrev:

"Sonic Boom" er det tætteste, Kiss har været på deres oprindelige 70'er-selv siden 70'erne, både hvad angår lyd og nerve."

Samme anmelder var på banen, da bandet sidst gæstede Danmark i juni måned 2010, hvor de gav koncert på Gigantium i Aalborg. Her løb amerikanerne af sted med fem stjerner og ordene:

"Kiss er mestre i primitiv publikuminddragelse. Det viste de ved flere lejligheder. Fra primitive larmekonkurrencer mellem højre og venstre del af publikum til forskellige variationer af fællessang og række derimellem, så var det simpelt, men yderst effektivt. De er tillige showmen af karakter (...) Alt sammen skruet sammen i et enormt underholdende show, hvor der på ingen måde blev fedtet med numrene."

Bandets 20. studiealbum "Monster" forventes på gaden i løbet af 2012 og vil blive udgivet på deres eget pladeselskab Kiss Records.

Du kan læse mere om Kiss på deres officielle hjemmeside.

ANNONCE