Nyhed

Laura Veirs udgiver børnesange

Den amerikanske singer-songwriter udgiver et album med børnesange til november

Til november udgiver amerikanske Laura Veirs en samling børnesange på et album med titlen "Tumble Bee". Den Grammy-nominerede producer Tucker Martine har været med inde over indspilningerne, som i løbet af foråret har fundet sted i hans hjem i Portland, Oregon.

Albummet indeholder en række folkesange fra det tidlige 20. århundrede over arbejdersange til ballader af Jimmie Rodgers, Woody Guthrie, Peggy Seeger og Harry Belafonte.  

Det kommende album er inspireret af Veirs' søn Tennessee, som blev født sidste år, alle de mennesker der i tidens løb har fortalt sangerinden, hvor meget deres børn holder af hendes musik samt nysgerrigheden omkring amerikansk børnemusik. Veirs og Martine lyttede til en længere række sange fra de seneste århundrede under arbejdet med albummet.


Sammen har de udvalgt hvad Veirs kalder for "en samling, der reflekterer vores rigdom ved det at være menneske", hvortil Martine udtaler: "I løbet af årene er mange af disse sange blevet glemt. Vi ville gerne bringe sangene til en ny generation med en lyd, som både hylder deres tradition og skaber noget unikt". 

Albummet "Tumble Bee" er blandt andet gæstet af Colin Meloy fra The Decemberists, Jim James fra My Morning Jacket og Carl Broemel, Basia Bulat, Bela Fleck, Karl Blau samt medlemmer fra Blind Pilot og mange andre.

Om albummet udtaler Sufjan Stevens: "jeg elsker dette album. Lauras børne-folkesange beviser, at den bedste børnemusik aldrig ældes" og James Mercer fra The Shins og Broken Bells tilføjer: "Et fantastisk album for børn og alle der værdsætter god musik".


Albummet "Tumble Bee" lander på gaden den 7. november på Bella Union Records.

ANNONCE