Nyhed

Lindsey Buckingham: Fleetwood Mac vender tilbage

Den snart albumaktuelle forsanger og leadguitarist bekræfter Stevie Nicks' udmelding om Fleetwood Macs genkomst i 2012

I maj annoncerede Fleetwood Macs Stevie Nicks, at gruppen vil tage på turné i 2012 og tilkendegav samtidig, at der muligvis kan blive tale om et nyt album.

Nu udtaler Lindsey Buckingham i et interview til magasinet Rolling Stone, at der med sikkerhed kommer til at ske noget med Fleetwood Mac næste år. Hvad der helt præcist kommer til at ske, kan Buckingham dog ikke spå om.

"Vi kommer helt sikkert til at lave noget", siger Lindsey Buckingham til Rolling Stone. "Jeg bliver ikke overrasket, hvis det bliver til en turné og muligvis et album. Vi må vente og se. Der ligger ikke noget fast endnu."

Lindsey Buckingham giver interviewet i forbindelse med udgivelsen af sit kommende album "Seeds We Sow", som han har indspillet og produceret næsten helt alene i sit hjemmestudie. 

"At arbejde i et band er meget ligesom, jeg forestiller mig, det er at lave en film. Det er politisk, og det kræver rigtig meget verbalisering at komme fra A til B. Når jeg arbejder alene, er det mere ligesom at male. Du er et med lærredet, og det er en underbevidst, meditativ proces."

Lindsey Buckingham udtaler også, at han pludselig så, at alle sangene havde et fælles tema, uden at han bevidst havde forsøgt at tilstræbe det. 

"Alle sangene handler om den ophobning af valg vi træffer hver dagen og karma-delen af det – det er dér hvor titlen "Seeds We Sow" kommer fra" siger Lindsey Buckingham

"Seeds We Sow" udkommer den 6. september på Lindsey Buckinghams eget pladeselskab.

Se en liveudgave af titelnummeret "Seeds We Sow", hvor Lindsey Buckingham fortæller om nummeret, her:

ANNONCE