Nyhed

Lisa Ekdahl gæster Voxhall

Den svenske sanglærke gæster også Aarhus i oktober

Lisa Ekdahl har i mange år haft et solidt publikum, der er tilhængere af hendes skandinaviske charme og bløde lyd, der er en blanding af pop og jazz. Ekdahl er en hyppig gæst i Danmark, og nu vender hun tilbage, da det netop er annonceret, at hun gæster Voxhall den 29. oktober.

Den svenske sangskriver og sangerinde fik sit gennembrud i 1994 med sangen "Vem Vet" fra det selvbetitlede album, og har i løbet af sin karierre udgivet 12 album med skiftevis svenske og engelske tekster. Hun har undervejs givet en lang række koncerter i Danmark, og i sidste måned var hun tilbage i forbindelse med årets udgave af Copenhagen Jazzfestival og Aarhus Jazz Festival. Til oktober vender hun tilbage for at give koncert i København (Amager Bio, 25. oktober), Odense (Posten, 26. oktober), Esbjerg (Tobakken, 27. oktober) - og nu også Aarhus.

Voxhall oplyser, at repertoirets vægt sandsynligvis vil være på sange dels fra Ekdahls store bagkatalog, dels fra Ekdahls seneste album "Give Me That Slow Knowing Smile" fra 2009, et album, som modtog fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen, som blandt andet skrev:

"Albummet er en konsolidering af hendes styrke som sangleverandør af fint vævede sange, der nænsomt omslutter vokalen. Meget yndefuldt".

Lisa Ekdahl kan opleves på Voxhall i Aarhus den 29. oktober.

Billetter til alle Ekdahls danske koncerter kan erhverves her.

ANNONCE