Nyhed

Marina & The Diamonds er klar med nyt

Marina Lambrini Diamandis har netop slebet og frigivet en ny single

Den græsk-walisiske sangerinde Marina Lambrini Diamandis, som kendes under aliaset Marina & The Diamonds, har frigivet sin nye single, som er blevet tildelt titlen "Radioactive". Singlen er produceret af Stargate og er sat til udgivelse den 3. oktober.

Men allerede nu kan man høre singlen "Radioactive" her.

Om sin nye single har sangerinden udtalt:

"Jeg skrev sangen i New York midt under en hedebølge. Da jeg blev introduceret til det glitrende natteliv, blev jeg straks forelsket i byen - den er magnetisk, brusende med lysende energi, som ingen anden by i verden. Jeg var glad og følte mig inspireret til at skrive en let og opstemt sang, som skulle indeholde en mere strømlinet og minimalistisk form for sangskrivning. Jeg har fuldstændig ændret min tilgang til sangskrivning, og resultatet lyder på sange, jeg aldrig før ville have skrevet på egen hånd", skriver gigwise.com. 

I øjeblikket er Marina ved at lægge sidste hånd på sit andet album, som bliver opfølger til "The Family Jewels", som udkom sidste år. Debutalbummet modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt, som blandt andet skrev:

"13 veloplagte elektropop-sange med kant, fest og farver. To ting springer i ørerne med det samme. Dels Marinas stærke, dramatiske og passionerede stemme, der giver herlige mindelser om divaer som Kate Bush, Fiona Apple og Florence & The Machine. Dels hendes tekster, der i deres ligefremhed kalder Alanis Morissettes "Jagged Little Pill" frem fra erindringen".

Der er endnu ikke fastsat en dato på udgivelsen af album nummer to.

 

ANNONCE