Nyhed

Paper Planes Festival nærmer sig

Det er bureauet Catching Paper Planes der står bag festivalen, som afvikles for anden gang sidst i august

Det er andet år at fem unge københavnere, der er gået sammen i management- og bookingbureauet Catching Paper Planes, afholder festivalen af samme navn.

Paper Planes Festival udgave 2011 er en to-dages festival, hvor man blandt andre kan opleve Shanghai, Boho Dancer, From Sarah, Raised Among Wolves, The Eclectic Moniker med flere.

The Eclectic Moniker er et otte mand stort calypso-indierock-kollektiv, som var én af dette års tre vindere af KarriereKanonen. Derudover har de varmet op for Oh Land til en udsolgt koncert i Store Vega, og til dette års udgave af Roskilde Festival gæstede de Pavilion Junior-scenen. Ud over Paper Planes Festival skal kollektivet være support for Best Coast-koncerten i Amager Bio i København og optræde på årets Wonderfestiwall på Bornholm.

Et nyt og forholdsvis ukendt navn der fortjener opmærksomhed er Raised Among Wolves. Bandet består af syv medlemmer, der tilsammen leverer en lyd af over-stok-og-sten-pop, og sangene hylder både singer/songwriter-, slavesong- og folkgenren. Raised Among Wolves optrådte på årets udgave af Spot Festival i Aarhus og har ud over koncerten på Paper Planes Festival flere koncerter i både ind- og udlandet på programmet.

Festivalen er i år stablet på benene i samarbejde med LiveLaboratoriet og I Do Art, som vil stå for de visuelle elementer på festivalen. Blandt andet bliver den ene scene (Planeten på 4. sal) omdannet til en "Lady & Vagabonden-baggård".

Paper Planes Festival finder sted i Huset i Magstræde i København fra den 26.-28. august.

Programmet lyder som følger:

Fredag den 26. august:
- The Boombox Hearts
- The Foreign Resort
- Boho Dancer
- From Sarah
- Raised Among Wolves
- The Eclectic Moniker

DJ's: Here Comes Trouble

Lørdag den 27. august:
- Avalyn
- Brigadiers
- Carlis
- Pioneers of Transmission
- Shanghai
- LeKlik

DJ's: Waqar (Le Social) + Kim Kemi (Highgrade Rec.)

Billetter kan erhverves her eller med studierabat i døren.

Du kan finde mere information via Catching Paper Planes' Facebook.

 

 

ANNONCE