Nyhed

Rasmus Seebach på turné med strygere

Den danske musiker og producer har netop udgivet sit andet album, når han tager på turné til november

Rasmus Seebachs solodebuterede med singlen "Engel" i 2009, og det selvbetitlede debutalbum fra samme år slog alle hitlisterekorder herhjemme. I samme omgang spillede Seebach "Den Jeg Er" sammen med DR UnderholdningsOrkestret, og det har efter sigende været hans store drøm at fremføre alle sine sange i sådanne musikalske omgivelser.

Til oktober frigiver sangeren sit album nummer to, og i den forbindelse inviterer han sine fans til koncert i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

"Vi har valgt nogle af landets ypperste koncertrammer for at sikre publikum en storslået lytteoplevelse i nogle fantastisk smukke rammer, og har derudover udvidet bandet med en strygerbesætning, så sangene bliver løftet helt derop, hvor englene synger", lyder det i en pressemeddelelse.

Til koncerterne vil Seebach levere en kombination af gamle og helt nye sange fra sit andet album. I en pressemeddelelse har Seebach tidligere udtalt om "Den svære toer":

"Jeg kan da godt se, at det kan virke som et pres, efter det er gået så godt, som det er, men ærligt talt tænker jeg ikke så meget over det. Jeg skriver jo bare sange om mit liv, min verden og min dagligdag … at folk kan lide min musik er jeg da glad for, men hvis ikke de kunne, så ved jeg ærligt talt ikke, hvad jeg skulle gøre anderledes".

Rasmus Seebach kan følgende steder i efteråret:

04/11 - Odense Koncerthus

06/11 - Aarhus Musikhus

09/11 - Aalborg Kultur & Kongresscenter

13/11 - Koncerthuset, København

Billetsalget til koncerten i Koncerthuset sættes i gang på mandag den 22. august via GAFFA Live. Info om de øvrige billetsalgssteder følger inden længe.

ANNONCE