Nyhed

Ryan Adams på vej med countryrockalbum

Den amerikanske sanger er tilbage ved udgangspunktet efter sin flirt med metalmusikken

Tidligere på året skrev vi her på GAFFA, at Ryan Adams var i gang med at indspille nogle nye akustiske numre i selskab med produceren Glyn Johns, der tidligere har arbejdet sammen med Rolling Stones, Bob Dylan og The Who.

Nu fortæller Ryan Adams lidt mere om sit kommende album i det nye nummer af Q Magazine. Albummet kommer til efteråret, er ganske rigtigt produceret af Glyn Johns, i øvrigt far til Adams' gamle producer Ethan Johns, og bliver en tilbagevenden til countryrocken efter sidste års heavy metal-påvirkede album "Orion".

I interviewet fortæller Adams blandt andet, at han er blevet diagnosticeret med hørelidelsen Ménières Sygdom, og at han derfor har haft behov for ro og både er holdt op med at ryge, tage medicin og drikke espresso. For adskillige år siden holdt han op med at drikke.

Sidst, vi hørte fra den amerikanske country-rock-sanger, var som sagt, da han udgav "Orion" i 2010. Albummet modtog to små stjerner af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen, som blandt andet skrev:

"35 år er en tidlig alder at brænde ud, men noget tyder på, at 00'ernes mest produktive sangskriver Ryan Adams har ramt bunden".

Men nu er Adams så på vej med endnu et album, og det har har fået titlen " Ashes & Fire" og kommer ifølge Q Magazine til at indeholde 12 country-rock-numre, som vil være gæstet af blandt andre Norah Jones og organisten Benmont Tench fra Tom Petty And The Heartbreakers.

Der er endnu ikke sat udgivelsesdato på albummet.

 

ANNONCE