Nyhed

Rygter om problemer i Take That

Take That holder en pause og kommer muligvis ikke til at turnere igen

Den engelske sladderavis Sunday Mirror bragte i går en historie om, at medlemmerne i Take That går hver til sit i op til to år. Det sker efter gruppen har afsluttet sin omfattende og udsolgte Progress Live-turné. Ifølge Sunday Mirror skulle nogle af de gamle spændinger mellem Robbie Williams og andre af gruppens medlemmer være kommet igen efter, at Robbie Williams ved Brit Awards i februar tilsyneladende havde bedt om en mere fremtrædende placering i gruppens sceneshow.

Sunday Mirror hævder at have en insider i forbindelse med Take That, der har udtalt: "Først var det et eventyr at have Robbie tilbage og være fem igen, men nogle få skænderier og et hårdt turnéprogram har gjort det svært." Insideren udtaler ifølge Sunday Mirror videre: "Howard, Jason og Mark har alle sagt, at de var helt ødelagte efter turnéen, og de er ikke ikke sikker på, at de kan gennemgå det samme igen i deres alder."

I forgårs har kilder tæt på bandet ifølge Sunday Mirror så fortalt, at gruppen mindst holder et år til 18 måneders pause, mens Robbie Williams koncentrerer sig om sit solomateriale og en solotour. Efter jul, når Gary Barlow er færdig med at lave X Factor, vil han imidlertid ifølge insideren indkalde gruppen til et møde, hvor de kan drøfte gruppens fremtid.

Avisen er kendt for at være lidt af en sladderspalte, så vi må se, om der er hold i rygterne.

ANNONCE