Nyhed

The Storm udgiver treer

Det musikalske par udsender deres tredje album ultimo august og drager derefter på turné

The Storm er på vej med deres tredje album, der udkommer 29. august og får titlen "Rebel Against Yourself". The Storm består, som mange nok er bekendt med, af Swan Lees tidligere frontkvinde Pernille Rosendahl og eks-Mew-bassist Johan Wohlert, som til daglig danner par både i og uden for musikken.

Duoen er netop blevet færdig med indspilningerne til deres tredje studiealbum, som bliver opfølger til "Where The Storm Meets The Ground" fra 2008 og "Black Luck" fra 2009.

Henover sommeren har The Storm fået et af deres til dato største hits, nemlig "Lost In The Fire", som har solgt guld og stædigt stræber fremad mod platin med mere end 25.000 track downloads og over 50.000 track streams. Og i løbet af de to sidste måneder har The Storms sang været blandt de ti mest spillede radiosingler i Danmark.

På "Rebel Against Yourself" har Rosendahl og Wohlert blandt andre samarbejdet med den svenske gruppe Kent på to af numrene – heriblandt næstesinglen "My Crown".

Albummet er blandt andet indspillet i Jacob Hansens studie i Ribe og Kristian Thomsens Evil Twin Studio og af Jacob Groth i Medley-studiet samt af Stoffer og Maskinens maskin-halvdel Andreas Sommer og mikset i Berlin af Michael Ilbert, som også har arbejdet sammen med navne som The Hives og Pink.

Til årets Grønne Koncerter optrådte The Storm som nogle af dj Katos venner. Katos remix af singlen "Lost In The Fire" har givet The Storm et ekstra skud opmærksomhed på klubber, og sammen har de optrådt for mere end 100.000 publikummer på Grøn Koncert.

Efter deres tredje album-udgivelse drager The Storm på turné og kan opleves følgende steder:

03. september Studenterhuset, Aarhus

09. september Godset, Kolding

10. september Soundsfestival, København

15. september Fermaten, Herning

16. september Viften, Rødovre

17. september Gribskov Kultursal, Helsinge

22. september Tobakken, Esbjerg

23.09    Vershuset -  Næstved

29. september Posten, Odense

30. september Musikteatret, Vejle

01. oktober Gjethuset, Frederiksværk

08. oktober Kulturværftet, Helsingør

13. oktober Sønderborghus, Sønderborg

15. oktober Portalen, Greve

Billetter kan erhverves via GAFFA Live.

 

 

 

ANNONCE