Nyhed

Tim Christensen udgiver album til november

Sangeren og sangskriverens fjerde album bliver mere rocket end forgængeren "Superior"

Det er ikke nogen nyhed, at Tim Christensen har et nyt album på vej. Det har han både fortalt om på sin Facebook-side og ved sommerens Grøn Koncert-turné, og nu har han så bekendtgjort, at albummet udkommer til november.

Det skete ved hans koncert sammen med den irske sangerinde og sangskriver Gemma Hayes torsdag aften i Rådhushallen i Aarhus under den såkaldte uofficielle åbningskoncert ved Aarhus Festuge. Her fortalte han også, at det nye album bliver mere rocket end den meget ballade-orienterede forgænger "Superior" fra 2008. Albummet kommer dog muligvis til at indeholde i hvert fald én ballade, nemlig den afdæmpede "Never Be One Until We're Two", som er en lidt ældre Christensen-sang, der endnu ikke har fundet vej til noget album, men som Christensen stærkt overvejer at lægge på sit næste udspil. Alt dette fortalte han fra scenen torsdag aften.

Det nye album bliver Tim Christensens fjerde soloalbum. Han debuterede i 2000 med "Secrets On Parade", der blev fulgt op af "Honeyburst" i 2003 og "Superior" i 2008. Alle tre blev gedigne salgssucceser. Og så har han, som de fleste nok er bekendt med, en fortid som sanger og sangskriver i Dizzy Mizz Lizzy, der udgav to særdeles velsælgende album i henholdsvis 1994 og 1996, inden de gik hver til sit i 1998. Sidste år blev de genforenet til en meget succesfuld turné, der også kastede et bokssæt og en dvd af sig, men altså ikke ny musik, og nu er de tre medlemmer atter gået hver til sit.

Koncerten i Rådhushallen blev i øvrigt tildelt fire stjerner af GAFFA og følgende konklusion:

"De to klædte bedst hinanden på de mere rockede numre, og når de sang kor hos hverandre, men generelt var det en fin, fin aften trods enkelte mindre spændende momenter undervejs."

Læs anmeldelsen i GAFFAs anmeldelsessektion

 

ANNONCE