Nyhed

Turboweekend slutter af på Train

På lørdag afslutter det danske elektro-rockband deres igangværende koncert-år på Train i Aarhus

På lørdag den 27. august gæster det danske elektro-rock band Turboweekend Train i Aarhus.

I 2006 dannede tre barndomsvenner bandet Turboweekend. I 2007 udgav medlemmerne Silas Bjerregård (vokal - billedet), Martin Ø. Petersen (trommer) og Morten Køie (bas) deres debutalbum "Night Shift", hvorfra nummeret "Into You" lå som Ugens Uundgåelige på P3 samme uge, som bandet spillede på Roskilde Festival for første gang.

I 2009 udgav bandet album nummer to "Ghost Of A Chance", som i 2010 blev fulgt op af en deluxe-udgave med live-optagelser, nummeret "De Brikker Der Aldrig Faldt På Plads" med Steffen Brandt og egne numre remixet af diverse kunstnere, som blandt andre den tyske dj Tiesto, som remixede nummeret "Trouble Is".

Ved udgangen af 2010 fik man med ep'en "Bound" første smuglytter på bandets kommende og tredje studiealbum. Ep'en kan stadig downloades gratis fra bandets hjemmeside eller Facebook.

I løbet af de seneste par år har Turboweekend spillet på diverse spillesteder og festivaler på hjemmebane, men også i lande som Sverige, Tysklang og USA. Derudover har de fungeret som support for internationale navne som Midnight Juggernauts og Boys Noize.

På lørdag den 27. august leverer Turboweekend koncert på Train i Aarhus, hvorefter de bringer instrumenter og udstyr til i studiet for at indspille deres tredje album, som forventes på gaden i foråret 2012.

Turboweekend kan opleves på Train lørdag den 27. august kl. 20.00, og billetter kan erhverves via GAFFA Live.

ANNONCE