Nyhed

Vild Med Ord byder på musik og poesi

Den aarhusianske litteraturfestival afholder Word Club med blandt andre Peter Laugesen og Singvogel

Den 2. september kan man få sig et dobbelt skud musik og poesi, når litteraturfestivalen Vild Med Ord holder Word Club i Ridehuset i Aarhus, hvor der blandt andet bliver sat focus på spoken word-genren, der adskiller sig fra almindelig oplæsning ved at lægge vægt på det performative. Peter Dyreborg, dansk mester i poetry slam og en del af den nordiske trio af poetry slammere, som optræder i Ridehuset fortæller:

"Vi leger med ord, men lige så meget med kropssprog i vores interaktion med publikum. Og på den måde er der både tale om digte og historiefortælling i samspil med teatersport i én stor pærevælling, samt en lille portion, som bare er gakket."

Efter seks års albumpause udgav den danske digter Peter Laugesen og rockbandet Singvogel i juni albummet "Den Her Planet Glemmer Vi Aldrig", der blev belønnet med fire stjerner i nærværende medie. Resultatet af albummet vil man kunne opleve, når Laugesen og Singvogel giver koncert i forbindelse med Word Club.

"Til det skandinaviske spoken word-møde kan publikum opleve noget af det bedste, Skandinavien kan byde på inden for undergrundsgenren. Med Laugesen/Singvogel rammer vi lige ind i et spændende samarbejde mellem en af landets bedste oplæsere i fusion med musikken, og Stemmejernet er altid god for underholdning og dansabel musik. Vild Med Ord er netop en festival, og finder sammen med Aarhus Festuge sted, lige når en masse nye studerende kommer til Aarhus. Derfor vil vi gerne præsentere litteraturens festpotentiale med genren Spoken Word, og forsøger os med den overordnede betegnelse 'Word Club'", siger Kristian Skov, projektleder for litteraturfestivalen.

ANNONCE