Nyhed

Årets bedste album ifølge Efterklang

Det internationalt anerkendte danske band fortæller om deres fem musikalske favoritter fra 2011

Året er ved at gå kraftigt på hæld, og i den anledning har GAFFA givet ordet til en række musikere og GAFFA-skribenter, der året ud vil fortælle om deres fem musikalske favoritter fra 2011. I dag gælder det Efterklang, der sammen med Vincent Moon i 2011 udsendte den roste musikfilm "An Island". Du kan høre deres playliste på Spotify.

Timber Timbre: Creep On Creepin' On
Vi var engang alle glade eMusic-brugere, men har nu alle forladt siden. Det sidste gode eMusic gjorde for Efterklang var at anbefale Rasmus at downloade Timber Timbres plade "Creep On Creepin' On". Det er et fantastisk album og også forbavsende overset album.

Messy Shelters: Root System
Endnu et uretfærdigt overset album. Vores danske favorit i endnu et stærkt dansk musikår.

Nils Frahm: Felt

Vores gode ven i Berlin og samarbejdspartner på "An Island"-filmen har lavet det her helt fantastiske klaveralbum. Indspillet om natten i hans lejlighed ved utrolig lav volumen for ikke at vække hans naboer. Det gør at pianoets mekanik er lige så højt i volumen som selve klangene, og sammen kreerer det et virkelig spændende lydbillede.

Destroyer: Kaputt
Et af de album vi har lyttet allermest til i 2011. Pladen balancerer konstant på en knivsæg mellem über cheesy og über cool.

Bill Callahan: Apocalypse
Casper har ikke kunnet snakke om meget andet end Bill Callahan i 2011, og vi andre er også kommet med på vognen nu.

 


ANNONCE