Nyhed

Et halvt Stone Roses optrådte uventet

The Stone Roses' Ian Brown og John Squire optrådte i fredags uventet for første gang i 16 år sammen

Forventningerne har været store lige siden The Stone Roses den 18. oktober officielt meddelte, at gruppen var gendannet, og at der både ville komme koncerter og nyt materiale.

De første koncerter skulle, som The Guardian skriver, ikke finde sted før juni 2012, men i fredags tog de to centrale medlemmer, forsanger Ian Brown og guitarist John Squire (de to yderst til højre på billedet), forskud på glæderne. Her optrådte de to ved en koncert til støtte for de overlevede fra Hillsborough-fodbold-ulykken i 1989, hvor 96 mennesker døde, og over 700 kom til skade.

Koncerten, der forgik i Manchester, var arrangeret af det tidligere The Clash-medlem Mick Jones, der altså havde fået de to Stone Roses-medlemmer sammen på en scene for første gang siden december 1995.

Koncerten var næsten slut, da Ian og John kom ind på scenen og blev overvældet af tilråb, mens de lagde ud med nummeret "Elizabeth My Dear" fra The Stone Roses' selvbetitlede debutalbum fra 1989.

Duoen spillede også The Clash-numrene "Armagideon Time" og "Bankrobber", hvor de fik selskab af Mick Jones og medlemmer af The Farm.

The Stone Roses kommer, som GAFFA skrev i sidste uge, til NorthSide Festival 2012.

Se hele optrædenen her:

ANNONCE