Nyhed

Guns N' Roses indskrives i Hall of Fame

Sammen med Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys og The Small Faces/The Faces optages Guns N' Roses til april i Rock and Roll Hall of Fame

Red Hot Chili Peppers, Guns N' Roses, Beastie Boys og The Small Faces/The Faces optages i Rock and Roll Hall of Fame, den eksklusive klub af bands og artister, som på linje med Bob Dylan, Elvis Presley og The Beatles æres for deres præg på rockens musikhistorie.

Den officielle indsættelse finder sted ved en ceremoni den 14. april 2012 i Cleveland i Ohio, hvor de fire bands vil indtage deres plads i historien på Rock and Roll Hall of Fame-museet.

De fire grupper vandt årets kapløb foran navne som Joan Jett And The Blackhearts, The Spinners, Donovan og The Cure, der var blandt de nominerede.


Som NME skriver, åbner offentliggørelsen af de nye navne for den mulighed, at Guns N' Roses vil stille i sin oprindelige form ved cermonien den 14. april. Ifølge NME har både Axl Rose og Slash uafhængigt af hinanden udtalt, at de ikke vil udelukke en reunion til cermonien, men samtidig har ingen af dem dog bekræftet, at det kommer til at ske.

NME skriver yderligere, at det næsten er sikkert, at The Faces vil få selskab af tidligere forsanger Rod Stewart, og at det er muligt, at Red Hot Chili Peppers får besøg af den tidligere guitarist John Frusciante. 

For at kunne blive optaget i Rock and Roll Hall of Fame, skal der være gået minimum 25 år, siden man udgav sit debutalbum, og man skal have ydet et betydeligt bidrag til rockhistorien.


ANNONCE