Nyhed

Kendisser indtager GAFFA-Prisens røde løber

Se billeder af musikbranchens mange ansigter, der denne aften er valfartet til GAFFA-Prisen 2011 for at indtage de 644 plader i Bremen Teater

GAFFA-Prisen 2011 er i fuld gang og nyder godt af det fine selskab. Tidligere på aftenen indtog de mange kendisser nemlig den røde løber. Lige nu sidder de i Simon Spies' gamle teater og overværer showet, der er styret med hård hånd af aftenens vært Anders Breinholt. Mens de gør det, kan du i galleriet nedenfor se billeder fra den røde løber, der tidligere på aftenen var brandvarm. Blandt de mange kendte, der er mødt op for at overvære showet, er der nemlig prominente navne som L.O.C. og Christiane, Tue Track fra Malk De Koijn, Kato, Fallulah, Magtens Korridorer, I Got You On Tape, Thomas Buttenschøn og mange andre.

L.O.C., der vandt aftenens første GAFFA-pris, som årets danske mandlige kunster, ankom natuligvis sammen med sin celebre kæreste Christiane. Fallulah, der vandt kategorien årets danske hit med nummeret "Out Of It", havde i aftenens anledning fået krøller og matchet sit hår med en flot sort kjole.

Se billeder af dem og mange flere i galleriet her.

 

 

ANNONCE