Nyhed

Queen dropper Freddie-album

Queen-trommeslager Roger Taylor afliver ideen om et helt Queen-album med gamle uudgivne optagelser af Freddie Mercurys vokal

Som GAFFA skrev i slutningen af oktober, afslørede Queen-guitartist Brian May og Queen-trommeslager Roger Taylor, at de var igang med at støve gamle uudgivne demo-optagelser med Freddie Mercury af med henblik på at udgive endnu et vaskeægte Queen-album.

Et helt album bliver der imidlertid ikke noget af, siger Roger Taylor nu til Ultimate Classic Rocks skribent Mat Wardlaw:

"Jeg er nødt til at fortælle dig, at der ikke bliver et album. Der er bare ikke nok, og det sidste jeg har lyst til at gøre er at holde en øvelse i at skrabe bunden. Men der er par storartede numre, som Freddie indspillede med Michael Jackson, som Brian og mig arbejder på, og de er gode. Så på et eller andet tidspunkt vil de dukke op, når vi synes det passer, tror jeg. Jeg  har virkelig ikke lyst til ride på en bølge i den sammenhæng. Så det er en interessant ting, men det vil sandsynligvis blive senere et tidspunkt næste år," siger Roger Taylor

Selvom der ikke bliver et helt album, kan håbefulde Queen-interesserede altså trøste sig med, at Roger Taylor og Brian May har tænkt sig om, og at der alligevel kommer et par Freddie-numre oven i købet i duet med Michael Jackson, når bølgen af Michael Jackson-udgivelser engang stilner af.

I dag er Roger Taylor ifølge Ultimate Classic Rock i Los Angeles for at dømme i de endelige runder af "Queen Extravaganza", et talentshow, som har til formål at sammensætte en gruppe, der skal fejre Queens musikalske arv ved en 2012 Queen Extravaganza Live-turné.

Læs i øvrigt første del af Klub GAFFAs store portrætartikel om Freddie Mercury i GAFFAs artikelsektion.

 

 

 

ANNONCE