Nyhed

Rasmus Seebach stadig i toppen

For ottende uge i træk ligger Seebach på hitlistens førsteplads, og albummet har nu solgt femdobbelt platin

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen af hitlisten og på ugens nyheder. Det er efterhånden helt trivielt at nævne det, men for ottende uge i træk ligger Rasmus Seebach og hans andet album "Mer' End Kærlighed" urørlig i toppen af albumhitlisten. Albummet har nu modtaget femdobbelt platin for 100.000 solgte eksemplarer. Burhan G ligger ligesom i sidste uge nummer 2 med albummet af samme navn, og Flemming Bamse Jørgensen ligger, ligeledes som i sidste uge, nummer 3 med den posthume opsamling "De Store Og De Gemte".

I december måned udkommer der vanen tro ikke mange nye plader, og der er derfor ikke mange nyheder på top 40-hitlisten. Faktisk kun én, nemlig Joey Moe, der går ind som nummer 26 med sin "Fuldmåne 2.0", en ny version af albummet "Fuldmåne" fra april.

Både track-hitlisten og streaming-hitlisten er uændret i toppen i forhold til sidste uge: Track-hitllsten toppes af Medina og hendes "Kl. 10" og streaming-hitlisten af Rihanna og "We Found Love".

Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE