Nyhed

Rockvampyrer indtager Aarhus og København

Rockklassikere som "We Will Rock You", "Highway To Hell", "Sweet Child O' Mine" og mange flere bliver fremført af vampyrer i rockshow

Har du nogensinde drømt om at høre rockklassikere som "We Will Rock You" (Queen), "Highway To Hell" (AC/DC), "Sweet Child O'Mine" (Guns N' Roses) og "Bat Out Of Hell" (Meat Loaf) blive fremført af vampyrer? Hvis ja – og det kunne jo tænkes, vampyrer er jo populære for tiden – så er det bare med at tage en tur til Musikhuset Aarhus eller Ballerup Super Arena henholdsvis den 22. og 23. marts, hvor den spektakulære teater-rockkoncert "Vampires Rock" bliver fremført.

Over en million mennesker verden over allerede set showet verden over, og arrangørerne lover en blanding af "rock'n'roll, humor og et eksplosivt sceneshow".

Forestillingen har fået 4,7 ud af 5 stjerner af billetgiganten Ticketmasters brugere, og hele 96 procent af brugerne vil anbefale forestillingen til en ven.

Forestillingen er bygget op omkring den onde Baron von Rockula, som er på jagt efter en ny brud, og i front står Steve Steinman i rollen som baronen. Med sig har han en hel hær af sangere, dansere og musikere, som vil føre publikum gennem fortællingen og de mange udødelige rockklassikere.

Billetsalget er i gang via GAFFA Live.

 

ANNONCE