Nyhed

Steven Wilson til Amager Bio

Porcupine Tree-sangeren gæster Danmark for første gang som solokunstner

I september udgav Porcupine Tree-sangeren, guitaristen og sangskriveren Steven Wilson sit andet soloalbum, det anmelderroste dobbeltalbum "Grace For Drowning". Nu har Wilson så netop oplyst på Facebook, at han giver koncert i Amager Bio 30. april. Koncerten bliver hans første koncert i Danmark som solokunstner.

Med Porcupine Tree har Wilson i to årtier skabt en særegen, symfonisk rock, som har skabt gruppen en dedikeret fanskare i store dele af verden. Gruppen har også masser af fans herhjemme og har i øvrigt i mange år arbejdet sammen med den aarhusianske kunstner Lasse Hoile, der har stået for en stor del af gruppens visuelle udtryk, pladecovere, musikvideoer, scenevisuals med mere.

I 2008 udgav Steven Wilson sit første soloalbum, "Insurgentes", og i september fulgte så "Grace For Drowning", som GAFFAs anmelder Finn P. Madsen tildelte hele seks stjerner med blandt andet følgende ord:


"Vidunderbarnet og Porcupine Tree-frontmand Steven Wilson sætter endnu en gang ny standard for sin musikalske formåen. Grace For Drowning er et overambitiøst projekt uden grænser, der udfolder sig som en åbenbarende oplevelse fra start til slut. Med andre ord, rockmusik i bredformat, hvor Wilsons position som prog-rockens absolutte fanebærer er urørlig."

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår billetsalget begynder.

Se Steven Wilsons "Index" nedenfor:


 

ANNONCE