Nyhed

Tim Christensen er højeste hitlistenyhed

Rasmus Seebach er dog stadig urørlig på førstepladsen, og Rihanna er ugens højeste internationale nyhed

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen af hitlisten og på ugens nyheder. For sjette uge i træk ligger Rasmus Seebach og hans andet album "Mer' End Kærlighed" urørlig i toppen af albumhitlisten. Albummet har forlængst modtaget tredobbelt platin for 60.000 solgte eksemplarer. Justin Biebers julealbum "Under The Misteltoe" går fra sidste uges 13. plads op på en andenplads og puster dermed Seebach i nakken.

Ugens højeste nyhed er Tim Christensen, der går ind på sjettepladsen med sit fjerde album, "Tim Christensen And The Damn Crystals", hvor han denne gang har samlet et band, som har fået samme navn.

Næste nyhed finder vi på 10. pladsen, hvor Rihanna er ny med "Talk That Talk", mens en sangerinde i en ganske anden boldgade, Kate Bush, går ind på en 16. plads med sit første album med nye sange i seks år, "50 Words For Snow".

Louis Armstrong er ny på en 18. plads med opsamlingen "Satchmo", Volbeat går ind på plads nummer 21 med dvd'en "Live From Above Hell / Beyond Heaven", Nickelback er nye på 23. pladsen med "Here And Now", Hymns From Nineveh debuterer på plads nummer 33 med "Endurance In Christmas Time" – gruppens andet album på et år – Anne Linnet går ind med opsamlingen "De Bedste" på plads 36, Nissebanden er tilbage på plads 37 med "Nissebanden I Grønland", og endelig vender L.O.C. tilbage på 38. pladsen med sin GAFFA-Pris-nominerede "Libertiner"

Både track-hitlisten og streaming-hitlisten har i denne uge en ny etter, i begge tilfælde Rihanna og hendes "We Found Love", der har skubbet sidste uges etter, Auras "Geronimo" af tronen.

Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE