Nyhed

Aalborg operafestival fejrer 10 års jubilæum

Festivalen fejrer jubilæum med et væld af koncerter, der skal tiltrække til et yngre publikum

"Opera er kun for gamle mennesker med stok, monokel og blåbærfarvet hår. Forkert!" - Sådan lyder det i pressemeddelelsen fra Aalborg Operafestival, der igen i år også vil have fat i et yngre publikum til en lang række arrangementer i den nordjyske by til marts.

Opera er for alle, mener festivalen, der byder på flere forestillinger, der primært henvender sig til unge mennesker.

"Aalborg Operafestival har som en af sine vigtigste opgaver at gøre opera tilgængelig for et nyt og yngre publikum," siger projektleder Gitte Friis Therkildsen.

Af samme grund har Aalborg Operafestival valgt at gentage succesen med operacafé på Transformator ved Aalborg Teater. Og her er forventningerne høje:

"Vi fyrer op for ølautomaten og ned for fordommene - med sing a long-opera i øjenhøjde. Tag chancen og hør toner du ikke anede eksisterede! Vi giver fuld tilfredshed eller hørelsen tilbage."

Operacaféen med titlen "Jeans, øl og opera" åbner torsdag den 10. marts kl. 21.00 med de unge sangere Britta Krarup Møller og Thomas Rewes i centrum.

Entréen er på bare 30 kroner, og sammen med de flere end 10 gratis koncertoplevelser på årets program, giver Aalborg Operafestival altså mulighed for mange oplevelser i operaens tegn, selv om man er på SU. Derudover er der også mulighed for at opleve klassikere som "Madame Butterfly" (billedet), "Barberen I Sevilla" og "Rigoletto".

ANNONCE