Nyhed

Billetsalget til Journey & Foreigner er i gang

Selvom Vega endnu ikke har offentliggjort koncerten, er der allerede gang i billetsalget

Et besøg på Vega.dk giver ingen indikation af, at de to millionsælgende grupper Journey (billedet) og Foreigner er på vej til Danmark. Alligevel er der taget hul på billetsalget hos Billetnet, hvilket ellers var annonceret til at skulle begynde 15. februar.

Foreigner blev dannet i 1976 i New York af en række engelske musikere og den amerikanske sanger Lou Gramm. Bandet har gennemgået en lang række udskiftninger gennem tiden, og i dag er kun lead-guitarist Mick Jones med fra den oprindelige lineup. Gruppen har over årene solgt mere end 70 millioner album, heraf over 37,5 millioner i USA, og kendt for hits som "Feels Like The First Time", "Hot Blooded" og "I Want To Know What Love Is".

Journey blev dannet i San Francisco i 1973 og har markeret sig med hits som "Don't Stop Believin'", "Open Arms" og "When You Love A Woman". Gruppen lå stille i perioden 1987-1995 og har ligesom Foreigner gennemgået en række udskiftninger gennem tiden. De har til dato solgt over 80 millioner plader på verdensplan, heraf cirka 47 millioner i USA.


Det er med andre ord to grupper med masser af hits i bagkataloget, der dukker på i København 28. juni, og billetter til koncerten kan som nævnt allerede nu købes via Billetnet.

ANNONCE