Nyhed

Coldplay til Göteborg - men ikke til Danmark

Chris Martin & Co. giver deres eneste koncert i Norden til sommer på Where The Action Is-festivalen i juni

Coldplay har netop annonceret, at de gæster den svenske endagsfestival Where The Action Is i Göteborg den 28. juni. Koncertarrangøren Live Nation oplyser samtidig, at det bliver bandets eneste koncert i Norden denne sommer, så hvis man vil se Chris Martin & Co., skal man altså drage til broderlandet.

Coldplay arbejder for tiden på deres femte album i samarbejde med produceren Brian Eno. Albummet bliver opfølgeren til det storsælgende "Viva La Vida or Death And All His Friends" fra 2008. Albummet gik direkte ind på førstepladsen på hitlisten i 32 lande, blev det bedst solgte album på verdensplan i 2008 og har til dato solgt omkring ni millioner eksemplarer.

Coldplay besøgte senest Danmark i 2009, hvor de både spillede på Roskilde Festival og i Herning og fik henholdsvis seks og fem stjerner af GAFFAs respektive anmeldere, så der er altså god grund til at sætte forventningerne højt, når Coldplay gæster Sverige.


Billetsalget til festivalen begynder 7. februar klokken 09.00 via Ticnet.se

Endnu har Where The Action Is-festivalen ikke offentliggjort andre optrædende, men resten af programmet følger inden for de nærmeste uger.

Læs mere om festivalen på dens hjemmeside


ANNONCE