Nyhed

Dansk sangskriver indspiller med Bowie-musikere

A Girl In A Rat Suit indspiller sine sange med gamle David Bowie-folk

Den danske sangskriver Line Maria Grunert, der går under kunstnernavnet A Girl In A Rat Suit, er taget til New York, og her er hun i gang med at indspille nogle af sine sange sammen med musikerne Mario McNulty og Mike Garson, der tidligere blandt andet har spillet sammen med David Bowie. 

A Girl In A Rat Suit har tidligere været Månedens Demo på GAFFA. Dengang blev hun anmeldt af Hansen, der gav hende 5 stjerner og skrev:

"[...] sangene er vildt gode og udført med et sikkert øje for detaljer. Af og til ligger sang-skrivningen ret tæt på Lush, men det er vist et tilfælde. Der er rå og nøgen lyd igennem de fire numre, hvor stemmen står klart højst i mikset. Og det er også en god stemme, både når hun er alene, og når co-produceren Kristian Bæk synger med".

Sangskriveren skal i første omgang indspille to sange med McNulty, der har arbejdet på plader med Philip Glass, Dean & Britta, Rufus Wainwright og såmænd også The Raveonettes. Han har desuden arbejdet på flere genudgivelser af David Bowie-plader samt albummet "Reality", hvor også pianisten Mike Garson medvirker.

Garson har været fast pianist for Bowie siden 1972, hvor han blev hyret til at spille med på Ziggy Stardust-turnéen, og siden har han medvirket på en lang række udgivelser som "Aladdin Sane", "Diamond Dogs", "Outside" og "Heathen". Garson skal nu medvirke på det ene af de to numre, McNulty skal producere for A Girl In A Rat Suit i New York.

Line Maria Grunert dokumenterer indspilningerne på sin webside, og når hun kommer hjem, vil der være mulighed for at opleve hende på Huset i Magstræde i København den 13. april.

ANNONCE