Nyhed

Eminem spiller til Lollapalooza

Den millionsælgende rapper er til august hovednavnet på den amerikanske festival

Eminem stod bag det bedstsælgende album i USA i 2010, hvilket også har skaffet ham 10 nomineringer til weekendens Grammy-show, og nu forlyder det, at han skal stå øverst på plakaten til dette års udgave af den amerikanske Lollapalooza-festival.

Festivalen blev skabt af Jane's Addiction-frontmanden Perry Farrell i 1991 og har gennem de sidste 20 år haft navne som Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine, The Smashing Pumpkins, Metallica, Pixies, Daft Punk, Radiohead og Kanye West som hovednavne.

Festivalen har ikke offentliggjort navne til årets program endnu, men ifølge The Los Angeles Times er Muse, Foo Fighters og Eminem alle bekræftet til Lollapalooza, der afvikles i Chicago til august.

I går tirsdag 8. februar kunne Billboard publicere et interview med rapperens manager, Paul Rosenberg, hvor han udtalte, at Eminem lige nu er fokuseret på Grammy-uddelingen, og herefter handler det om Shady Records og de kommende plader med Slaughterhouse og Yelawolf. Men ved samme lejlighed udtalte han dog også: "Der bliver mulighed for at se Eminem nogle enkelte steder i år".

Et af stederne bliver altså Lollapalooza, hvilket bliver et sjældent festivaljob for rapperen, der sidste år kunne opleves på den irske Oxegen Festival. Han er desuden blevet sat i forbindelse med den engelske V Festival, der også afvikles i august måned, men det må dog stadig betragtes som et rygte.

Men ifølge The Los Angeles går Eminem altså på scenen i Chicago i begyndelsen af august, og det skal nu blive interessant at se, om der kommer flere festivaler til rapperens koncertprogram.

ANNONCE