Nyhed

Flere nordiske navne til Spot

Festivalen er klar med både svenske og danske navne til programmet

Spot Festival kunne for to dage siden løfte sløret for tilføjelsen af Jenny Wilson til programmet. I dag afslører festivalen endnu to svenske navne, nemlig Me And My Army (billedet) og Thus:Owls. Desuden føjes der fire danske navne til årets program - Our Broken Garden, Alcoholic Faith Mission, Panamah og Raised Among Wolves.

Når Me And My Army gæster Spot med deres akustiske indiefolk-pop, er det med svenske Andreas Kleerup, der formentlig er mest kendt som produceren bag Robyns megahit "With Every Heartbeat", som frontmand. Det er knap så kendte Erika Angell som står i spidsen for Thus:Owls, der selv definerer sin musik som eksperimentel progressiv pop.

Forsanger Anna Brønsted og Our Broken Garden, spillede for nylig på Musikcaféen i Århus, hvor GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt gav bandet fem stjerner og beskrev koncerten som "noget nær den perfekte balance mellem sfærisk skønhed og dansevenlig dynamik". 

Panamah er med deres dansksprogede pop af GAFFA er blevet spået til at blive store i 2011. De har indtil videre udgivet singlerne "Ikke For Sent" og "Et Sted At Stå", og skulle efter sigende udgive deres debutalbum inden året er omme.

Alcoholic Faith Mission tager til Spot med deres nye ep "Running With Insanity", som de udgiver den 21. februar. Desuden udgiver de et nyt album til efteråret, som de tager på en længere Danmarksturné i forbindelse med. 

Det forlyder at der i den kommende tid vil blive præsenteret optrædende kunstnere fra resten af Norden som tilføjelser til programmet.

Spot Festivalen finder sted den 27.-28. maj 2011, og billetter kan købes via spotfestival.dk.

ANNONCE