Nyhed

Foo Fighters lancerer dokumentarfilm

Bandet har lavet en dokumentarfilm om deres karrirere

Foo Fighters har lavet en dokumentarfilm af spillefilmslængde, der omhandler deres 16 år lange karriere, skriver spinner.com. Filmen får premiere på SXSW Film Festival i Austin i Texas til marts, og får biografpremiere herefter. Filmen tager seeren med tilbage til Foo Fighters' spæde oprindelse, hvor bandets forsanger Dave Grohl var trommeslager i Nirvana, hvorefter den kulminerer med bandets indspilning af deres seneste album.

- I oktober 1994 gik jeg ind i Robert Lang's Seattle Studio med en guitar, et trommesæt, en bas og 14 sange, som jeg troede ingen nogensinde ville høre, siger Grohl i en erklæring udsendt til pressen. – Fem dage senere gik jeg derfra med den første Foo Fighters-plade. Seksten år og syv albums senere er vi, med hjælp fra den Oscar-vindende instruktør James Moll, endelig i stand til at fortælle historien om, hvordan en demokassette forvandlede bandet til, hvad vi er i dag. Dette er vores version af historien. Fra den første prøve til færdiggørelsen af vores nye album - det hele er der.

Foo Fighters udgiver et nyt album i april og ventes at lancere en verdensturné kort efter. De er allerede annonceret som hovednavne på en række store rockfestivaler denne sommer, med flere på vej. Bandet besøger også Refshaleøen i København 21. juni til en koncert med The Gaslight Anthem og Biffy Clyro. Billetter sælges via Billetnet.


 

ANNONCE