Nyhed

Foreigner og Journey til Vega

De to veteran-rockbands gæster København til juni

De to veteran-rockbands Foreigner (billedet) og Journey gæster Vega i København til en fælles koncert 28. juni. Koncerten er dog endnu ikke offentliggjort på Vegas hjemmeside, men står listet på begge gruppernes respektive hjemmesider.

Foreigner blev dannet i 1976 i New York af en række engelske musikere og den amerikanske sanger Lou Gramm. Bandet har gennemgået en lang række udskiftninger gennem tiden, og i dag er kun lead-guitarist Mick Jones med fra den oprindelige lineup. Gruppen har over årene solgt mere end 70 millioner album, heraf over 37,5 millioner i USA, og kendt for hits som "Feels Like The First Time", "Hot Blooded" og "I Want To Know What Love Is".

Journey blev dannet i San Francisco i 1973 og har markeret sig med hits som "Don't Stop Believin'", "Open Arms" og "When You Love A Woman". Gruppen lå stille i perioden 1987-1995 og har ligesom Foreigner gennemgået en række udskiftninger gennem tiden. De har til dato solgt over 80 millioner plader på verdensplan, heraf cirka 47 millioner i USA.


Opdatering:
Billetsalget er begyndt per 9. februar via Billetnet.

 

ANNONCE