Nyhed

Frisk Frugt til Atlas

Den Nordic Music Prize-nominerede musiker spiller koncert på Atlas i Århus

Det er det århusianske spillested Atlas og koncertorganisationen LJUD, der i samarbejde har fået en koncert med Anders Lauge Melsgaard aka Frisk Frugt i stand. Koncerten kommer til at finde sted til august på Atlas.

Frisk Frugt albumdebuterede i 2006, og udgav sidste år sit andet album "Dansktoppen møder Burkina Faso i det himmelblå rum hvor solen bor, suite". GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann gav albummet 4 stjerner, og skrev desuden:

"Nærværende album står ikke tilbage for etteren og sammenfletter således skruppelløst dansk sangskrivning med afro-rindende guitarer, moderne kompositionsmusik og improvisation i et samlet udtryk, der skiftevis fremstår tilforladeligt og støjende, melodiøst og kakofonisk. Frisk Frugt trækker vanen tro yderst kompetent i trådene og får et forbløffende spændstigt og iørefaldende hele ud af anstrengelserne, der emmer af langtidsholdbare lag og lyde." 


Albummet blev for nylig fulgt op med en nominering til den nye pris Nordic Music Prize, der blev uddelt i forrige weekend ved den norske festival By:Larm i Oslo. Prisen gik dog til islandske Jónsi for hans album "Go".

Frisk Frugt, som er kendt for at blande mange forskellige genrer, som f.eks. dansktop og verdensmusik, spillede da også på årets udgave af festivalen, hvorefter musikbloggen The Quietus skrev:

"Vi må håbe, at der blandt publikum på denne branchefestival findes nogle, som er i stand til at hjælpe Frugt fysisk over de vande, han allerede sejler på rent musikalsk, og til scenerne på eksempelvis All Tomorrow's Parties (stor engelsk musikfestival, red.), hvor han så klart hører til."


Man kan opleve ovenstående, når Frisk Frugt spiller på Atlas i Århus den 27. august kl. 21.00.

ANNONCE