if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } else{ } Gary Moore blev kvalt i sit eget opkast

Nyhed

Gary Moore blev kvalt i sit eget opkast

Guitarlegenden omkom under indflydelse af alkohol

Som vi skrev i går aftes, blev den nordirske guitarist Gary Moore i går morges fundet død på sit hotelværelse på Costa del Sol, 58 år gammel. The Sun kan nu offentliggøre dødsårsagen: Moore blev kvalt i sit eget opkast efter at have drukket.

En ambulancefører siger til The Sun, at "vi regner med, at afdøde har drukket", og en kilde på Kempinski-hotellet i Estepona på Costa del Sol fortæller The Sun, at "der var klare tegn på alkohol i værelset". Det var Gary Moores kæreste, der fandt ham bevidstløs på hotelværelset klokken 4 om morgenen natten til søndag.

Hotelkilden fortæller, at Moore og hans kæreste var ankommet til hotellet få timer inden det tragiske dødsfald. Kilde udtaler: "De ville spise på restauranten, men den var lukket, så de fik et par sandwiches i baren med en flaske champagne til. Så gik de en tur, men kom tilbage til baren, hvor Gary fik nogle brandies. Han så fin ud, da de gik omkring klokken 23."


Gary Moore spillede blandt andet i Thin Lizzy, hvis oprindelige sanger, Moores ungdomsven Phil Lynott, tilbage i 1986 omkom af følgevirkninger af et langvarigt alkohol- og stofmisbrug.

Eric Bell, som Moore i sin tid afløste i Thin Lizzy, udtaler om det tragiske dødsfald: "Jeg kan ikke fatte det. Han var så robust, han var ikke et rock-offer, han var en sund fyr. Han var en superb guitarist og en dedikeret musiker."

Gary Moore er ikke den første guitarlegende, der er omkommet ved at blive kvalt i sit eget opkast. Også Jimi Hendrix led samme skæbne tilbage i 1970.


Opdatering:

Ovenstående historie viser sig ved nærmere eftersyn ikke at være korrekt ifølge BBC. Læs mere her:

 


 

 

ANNONCE