Nyhed

L.O.C. giver festivalkoncerter

Den album-aktuelle danske hiphopper kommer til Jelling Musikfestival, Bork Havn Musikfestival og Nibe Festival

For første gang nogensinde optræder den dansk/irske hiphop-konge L.O.C. på Jelling Musikfestival. Han har ligeledes meldt sin ankomst til Bork Havn Musikfestival, som han tidligere har besøgt tre gange, senest med gruppen Selvmord, ligesom han også dukker op på årets Nibe Festival, hvor han også spillede sidste år sammen med Selvmord og som gæsterapper hos amerikanske TecN9ne.

Den århusianskfødte rapper har siden midthalvfemserne været aktiv på den danske hiphop-scene. Dengang startede han hiphop-duoen Alzheimer Klinikken sammen med Chadi Abdul-Karim (C.A.K.). Siden hen har han medvirket i den succuesfulde gruppe B.A.N.G.E.R.S., samt F.I.P.G.C. (Full Impact Productions Gangster Clique) sammen med andre danske rappere. I slutningen af 2009 lancerede han desuden hiphop-supergruppen Selvmord sammen med blandt andre medlemmer af Suspekt. Nu er han dog tilbage i solistrollen.

Som soloartist har L.O.C. lavet fire roste og storsælgende album til dato og har netop passeret 200.000 solgte album totalt. Den 14. marts udsender L.O.C.  sit femte soloalbum med titlen "Libertiner". Om albummet siger L.O.C.: – Libertiner er min hyldest til vores smukke ignorance og den fanastiske afvigende adfærd, den fører med sig. Det er ufiltrerede tanker fra en egoist med det synspunkt, at selvdestruktiv er det nye glad.

Ud over at optræde på Jelling Musikfestival (26.-29. maj), Bork Havn Musikfestival (3.-6. august) og Nibe Festival (29. juni-3. juli) spiller L.O.C. i KB Hallen i København den 20. maj, NRGi Arena i Århus den 21. maj og så spiller han også på dette års Roskilde Festival.


 

ANNONCE