Nyhed

LCD Soundsystem stopper med New York-koncert

Gruppen afslutter karrieren med en stort anlagt koncert i Madison Square Garden til april

Det er ved at være længe siden, James Murphy begyndte at snakke om at opløse LCD Soundsystem, og nu er der blevet sat en dato for afvikling af den populære gruppe. Bandets sidste koncert vil blive spillet 2. april i Madison Square Garden i New York.

Gruppen vil dog følge Dylan Thomas' opfordring om ikke at gå stille ud i natten, så der er planlagt en tre timer lang forestilling, hvor bandet vil gennemgå hele bagkataloget samt invitere en række venner med på scenen. Detaljerne er fortsat hemmelige, men opvarmningen leveres af Liquid Liquid, og LCD-lederen James Murphy har opfordret folk til at møde op i enten hvidt eller sort tøj.

I interviews har Murphy tidligere begrundet opløsningen med en tilfredshed med den popularitet, bandet har opnået. Han vil ikke være en superstjerne, og det omfattende turnéprogram har gjort, at han har måttet sige nej til en række projekter, som han gerne ville have arbejdet på. Han havde oprindelig set LCD Soundsystem som en del af sit liv, men undervejs overtog gruppen hele hans liv, og det vil han gerne ændre med opløsningen af bandet.

Sidste mulighed for at opleve LCD Soundsystem live bliver 2. april i New York, og billetsalget til koncerten starter fredag 11. februar.

ANNONCE