Nyhed

Metallica skal i studiet til maj

Bandet vil indspille ny musik på to uger, men det bliver ikke til et regulært studiealbum

De seneste album fra Metallica er kommet til verden gennem en lang og sej proces, men det bliver ikke tilfældet med bandets næste udgivelse. Ifølge Kirk Hammett vil bandet nemlig gå i studiet til maj og indspille deres musik på kun to uger. Men resultatet bliver dog ikke et konventionelt Metallica-album.

Det er Rolling Stone, der har taget en noget kryptisk snak med guitaristen Kirk Hammett som kan fortællle, at Metallica egentlig havde planlagt en tur i studiet til marts, men at det nu er udskudt til maj.

Til magasinet siger han:

"Jeg vil ikke afsløre for meget, men det bliver ikke 100 procent et Metallica-album. Det bliver et indspilningsprojekt, lad os sige det på den måde. Uden at gå for meget i dybden, så er det mere et studieprojekt end et regulært Metallica-album. Hvorvidt vi kan klare det på kun to uger vil tiden vise".

Hvad det helt præcis er de fire musikere har planlagt vides ikke. Men kan de få projektet afviklet på kun to uger, kan der næppe være tvivl om, at det kommer til at lyde en hel del anderledes end "Death Magnetic" og "St. Anger", der begge tog omkring et år at indspille.

ANNONCE