Nyhed

Morbid Angel til Copenhell

Det banebrydende dødsmetalnavn er seneste tilføjelse til en allerede imponerende metalplakat

Når de amerikanske metalmagasiner skal vurdere det bedste indenfor dødsmetalgenren, så ligger Morbid Angel gerne blandt topplaceringerne uanset om det gælder bedste udgivelse ("Covenant"), bedste guitarist (Trey Azagthoth) eller hvem der er det vigtigste navn.

Bandet har, som Copenhells arrangører udtrykker det, været med fra da død var dreng og kan prale af at være det første dødsmetalband, der slog kommercielt igennem på et major label. Det skete i 1993 på Warner med "Covenant", der er produceret af Flemming Rasmussen og som til dato er det bedst sælgende dødsmetalalbum nogensinde.

Morbid Angel udgiver senere i år et nyt album, hvor bandets faste trommeslager, Pedro "Pete" Sandoval, på grund af rygproblemer har måttet kravle af trommestolen til fordel for Tim Yeung (All That Remains, Nile, Hate Eternal). Til gengæld bliver albummet det første med den hjemvendte sanger og bassist David Vincent, der ikke har indspillet med gruppen siden "Domination" fra 1995.

Dermed ser årets Copenhell line-up indtil videre således ud: Judas Priest, Korn, Morbid Angel, Mayhem, Deicide, GWAR, Kvelertak, All That Remains og Rolo Tomassi.

Alle navnene kan opleves, når Copenhell afvikles over to dage på Refshaleøen i dagene 17. og 18. juni. Programmet vil i alt bestå af 16 bands, der kommer til at repræsentere en bred vifte af metalgenrer på to scener. Billetter kan købes via GAFFA Live, og du kan læse mere på www.copenhell.dk.

Næppe var blækket tørt på kontrakten, før Morbid Angel sendte nyheden ud om deres optræden til sommerens COPENHELL. Bandet har været med fra da død var dreng og kan prale af at være det første dødsmetalband, der slog kommercielt igennem på et major label (i 1993 på Warner med 'Covenant', der er produceret af Flemming Rasmussen og har solgt mere end en million eksemplarer). Morbid Angel udgiver i 2011 et nyt album hos det franske selskab Season of Mist. Her er trommeslager Pedro 'Pete' Sandoval pga. rygproblemer skiftet ud med Tim Yeung (Divine Heresy, All That Remains, Nile, Hate Eternal og Vital Remains). Det vil i øvrigt være det første album med hjemvendte David Vincents afgrundsdybe vokal siden 'Domination' fra 1995.

Hermed ser årets COPENHELL line-up indtil videre således ud: Judas Priest (UK), Korn (US), Morbid Angel (US), Mayhem (NO), Deicide (US), GWAR (US), Kvelertak (NO), All That Remains (US) & Rolo Tomassi (UK)
 
ANNONCE