Nyhed

Pete Best til Jelling

Den anden Beatles-trommeslager kommer også til Danmark i år

Der er til maj og juni mulighed for at opleve begge Beatles' trommeslagere, hvis man befinder sig i Jylland. Til juni lægger Ringo Starr nemlig vejen forbi Randers, mens Pete Best til maj ifølge sin officielle webside har planlagt et besøg i Jelling.

Pete Best spillede med The Beatles fra 1960 til 1962, hvor trommeslageren blev fyret til fordel for Ringo Starr, der tidligere havde spillet enkelte jobs med bandet som afløser for Pete Best. Efterfølgende optrådte han med The Pete Best Four og senere The Pete Best Combo, men efter nogle år valgte han at droppe musikken og arbejdede i stedet blandt andet som sagsbehandler på arbejdsformidlingen i Liverpool.

Men i 1988 vendte han efter tyve års pause tilbage til musikken og optrådte til en Beatles-konvention i hjembyen. Siden da har han turneret og indspillet med The Pete Best Band, og senest er det blevet til albummet "Haymans Green" fra 2008.

Nu kommer han så til Danmark, hvor han ifølge sin egen webside er på programmet til årets Jelling Festival, der afvikles i dagene 27.-29. maj.

ANNONCE