Nyhed

Pulp rammer Skandinavien

Den gendannede gruppe har netop annonceret koncerter i Norge og Sverige

Pulp annoncerede i november 2010, at de var klar til at tage på en festivalturné denne sommer, og at de i første omgang skulle give koncerter i Spanien og England. Siden er der kommet flere datoer til, og nu har gruppen annonceret besøg på to skandinaviske festivaler.

Det drejer sig om henholdsvis den norske Øya-festival og den svenske Way Out West-festival, og begge festivaler afvikles i august måned. Nærmere bestemt skal Pulp spille i dagene 12. (Øya) og 13. (WoW) august, hvilket sjovt nok er samme weekend, som der bliver afholdt Smuk Fest i Skanderborg.

Dermed kunne man jo håbe, at Jarvis Cocker og resten af bandet også kan finde tid til at lægge vejen forbi Jylland, når de nu alligevel befinder sig i denne del af verden. Der er dog masser af huller i den gendannede gruppes koncertkalender, så det kan da heller ikke afvises, at de tager en afstikker til Danmark for at spille på en af de mange andre danske festivaler denne sommer.

Men indtil videre må vi altså enten væbne os med tålmodig eller købe billet til en af de europæiske festivaler, der allerede har sikret sig et besøg fra Pulp, hvis vi vil høre sange som "Babies", "Do You Remember The First Time?", "Common People", "Disco 2000" og "Help The Aged" live denne sommer.

ANNONCE