Nyhed

Queens Of The Stone Age bekræfter Vega-koncert

Bandet lægger vejen forbi København til maj, hvor de vil fremføre debutalbummet i sin helhed

I slutningen af januar fangede GAFFA Queens Of The Stone Age-lederen Josh Homme på telefonen, hvor han afslørede, at han var igang med at planlægge et visit i København. Nu bekræftes den kommende koncert, der vil blive afviklet i Store Vega 8. maj.

Det var GAFFAs Roy Fogde, der havde ringet til Homme for at få en snak om bandets kommende genudgivelse af det selvbetitlede debutalbum fra 1998. Men pludselig skiftede sangeren emne og nævnte en kommende dansk koncert:

- Faktisk så er grunden til, at jeg snakker med dig, at vi er igang med at udvælge en række mindre spillesteder rundt om i Europa og USA, så når vi spiller albummet vil det passe til musikken, og produktionen vil blive fantastisk. Vi skal spille et sted i Danmark, hvor jeg mener der er rødt indenfor. Jeg har spillet der tidligere med Eagles Of Death Metal - kender du det sted i København?

GAFFA: - Ikke umiddelbart. Er det Vega?

Josh Homme: - Måske. Det er i hvert fald det sted, jeg har bedt om i København, når vi skal spille en koncert med vores første album. Helt ærligt, så er det det mest spændende for mig lige nu. Nærmest at tage turen tilbage til som det var dengang, og så spille tingene præcis som de lød dengang.

Det viser sig nu, at det er Vega, hvor Queens spillede sammen med Eagles Of Death Metal i 2005, der til maj vil kunne byde på en koncert med Josh Homme og resten af Queens Of The Stone Age.

Koncerten bliver en del af en kommende turné, hvor bandet spiller debutalbummet i sin helhed samt krydrer setlisten med materiale fra samme periode og enkelte overraskelser.

Queens Of The Stone Age kan opleves søndag 8. maj i Store Vega, og forsalget til koncerten starter fredag 25. februar via Billetlugen.dk samt Fona-butikker landet over. Billetsalget er begrænset til max. 4 billetter per person.

ANNONCE