Nyhed

Ringo Starr til Danmark

Beatles-trommeslageren har netop annonceret en dansk koncert på sin webside

Besøger man Ringo Starrs officielle webside kan man lige nu set et videoklip optaget i Los Angeles, hvor han afslører, at han arbejder på et nyt album, og at han skal turnere i Europa til sommer. Denne turné vil inkludere et besøg i Danmark.

Det er lidt sparsomt med detaljerne, men den særdeles veloplagte Beatles-trommeslager fortæller, at han er i gang med at indspille et nyt album, der bliver en opfølger til "Y Not", der udkom sidste år. Indspilningerne vil blive fulgt op af Starrs første europæiske turné i mere end ti år, der vil give mulighed for et dansk gensyn med legenden.

Starrs sidste koncert herhjemme var i 1998, hvor han lagde vejen forbi Skanderborg sammen med sit All Starr Band, der blandt andet inkluderede Cream-bassisten Jack Bruce og guitaristen Peter Frampton.

Der foreligger endnu ikke en dansk koncertdato, men det virker realistisk, at koncerten vil blive afviklet i begyndelsen af juli. Starr spiller nemlig i Italien 4. juli og tre dage senere vil han fejre sin 71 års fødselsdag med en koncert i Hamborg. Det er indtil videre de eneste officielle datoer ligesom det endnu ikke vides, hvilken version af All Starr-bandet, der tager med på turné. Sidst Starr gav koncerter var det dog i selskab med blandt andre guitaristen Rick Derringer og keyboard-manden Edgar Winter.

Vi vender tilbage med dato og information om billetsalg, når koncerten bekræftes af en dansk arrangør.

ANNONCE