Nyhed

Stairway Warm Up i Vanløse

Festivalen Stairway varmer op med Giana Factory, My Evil Twin og Modus Operator.

Stairway Festival præsenterer Stairway Warm Up, også kaldet Staircase, forud for festivalen i september. Giana Factory (billedet), My Evil Twin og Modus Operator står for festivalopvarmningen.

Den danske pigetrio Giana Factory udgav september 2010 deres debutalbum "Save The Youth" på Kenneth Bagers pladeselskab Music for Dreams. Pladen er produceret i samarbejde med Tomas Barfod, og GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt gav pladen 4 stjerner og skrev: "Save The Youth redder måske ikke rockens ungdom, men viser, at den lever og har det godt".

Giana Factorys første single "Rainbow Girl" blev udvalgt til Ugens Uundgåelige på P3. De har desuden spillet på Roskilde, opvarmet for skotske Glasvegas og blev nomineret til P3 talentet i januar 2010.


My Evil Twin er melodisk pop med smukke vokalharmonier, som stilmæssigt lægger sig mellem nostalgisk synthpop og guitarbåren indierock. Bandets debutplade "The Slow Escape" blev udgivet i februar 2010, og er produceret i tæt samarbejde med producer Lasse Lyngbo (Diefenbach). My Evil Twin har blandt andet tidligere spillet på Roskilde Festival, vundet talentkonkurrencen Starfighters i 2010 og ligget nr. 1 på Det Elektriske Barometer.

Grundidéen bag Staircase er den samme som Stairway festival - nemlig at præsentere lokale bands i møde med mere etablerede navne indenfor pop og rock. Af denne grund spiller Modus Operator, som er fra Brønshøj. Deres musikalske profil kan beskrives som elektronisk og alternativ rockmusik. Tankerne ledes hen på electronica-pionererne Kraftwerk og post-punk-minimalisterne Joy Division, når man hører bandets musik.

Arrangørgruppen lægger vægt på at Staircase bliver en særlig oplevelse. Derfor er der til koncert-eventen inviteret en designer til at udsmykke indgangen og koncertrummet i Kulturstationen Vanløse, hvor Staircase og selve Stairway Festival finder sted. Udsmykningen er inspireret af musikken, og meningen er, at publikum skal få meget mere end en musikalsk oplevelse.


Idéen bag Staircase er at bygge videre på den succes, som Stairway Festival har skabt i Vanløse. Der skal skabes synergi, så det ikke kun er en gang årligt der vil være gang i bydelen med bands, fest, fed musik og dj's

Staircase finder sted lørdag den 19. februar kl. 20.30. Billetter kan købes på koncertstationen.dk.

ANNONCE