Nyhed

SunnO)))-guitarist giver koncert i Imperial

Stephen O'Malley har dannet KTL sammen med Peter Rehberg, der til CPH PIX vil fremføre et nykomponeret lydspor til stumfilmklassikeren "Sunrise"

Den københavnske filmfestivalen CPH PIX afvikles fra 14. april til 1. maj, og her vil man blandt andet kunne opleve duoen KTL fremføre et nykomponeret lydspor til stumfilmklassikeren "Sunrise" til en filmkoncert i Imperial.

Lydsporet er komponeret af den amerikanske Sun0)))-guitarist Stephen O'Malley og den britiske elektroniske musiker Peter Rehberg og er lavet specielt til den tyske filminstruktør Murnaus kærlighedstragedie "Sunrise" fra 1927. Musikken baserer sig på kaskader af liveguitar og computerprogrammering og effekter, og det er O'Malley og Rehberg selv, der leverer lydsporet live.

Kompositionen havde urpremiere i december 2010 på Musée du Louvre i Paris. Museet, der kommissionerede værket, har nu givet særlig tilladelse til at det opføres igen, for bare anden gang, og det vil ske under CPH PIX.


Den eksklusive filmkoncert, der også fungerer som fejring af Imperials 50-års jubilæum, er kommet i stand gennem et samarbejde mellem eventarrangøren artFREQ., CPH PIX og Imperial/Nordisk Film.

Filmkoncerten kan opleves i Imperial i København fredag den 29. april kl. 23.59.

ANNONCE