Nyhed

Thomas fra X Factor udgiver album

Sidste års vinder af X Factor udgiver sit debutalbum og er klar med sin første single

Thomas Ring vandt X Factor 2010 og har siden, ud over at passe sit arbejde som skolelærer på Hellerup Skole og optrådt på en række festivaller, arbejdet på sit debutalbum. Den første single "Breaking the Silence" er klar og kan opleves på fredag, hvor Thomas optræder til det første liveshow i dette års X Factor. Herefter bliver nummeret sat til salg digitalt.

- Min virkelige drivkraft i musikken har altid været drømmen om at komme ud med mine egne sange. Så det hér er min lille baby. Mit hjerteblod. Det er helt fantastisk at være nået hertil.

- Det er popmusik med et ekstra lag under, siger Thomas. Den ("Breaking the Silence", red.) har et håndspillet klaverstykke, som viser, at vi har arbejdet organisk, men der er også nogle elektroniske momenter, der giver mere smæk på. Og så er det en fortælling. Det kommer til at kendetegne store dele af pladen.

Thomas Ring har brugt et halvt år på at arbejde med sangskrivning og indspilninger, og er den første danske X Factor-vinder, der selv har skrevet sit materiale. Det er også den X Factor-vinder, der har brugt længst tid på at forberede sit debutalbum siden sejren.

Hele albummet lander 7. marts og kommer til at indeholde 11 numre.

 

ANNONCE